pátek 1. srpna 2014

Maďarsko

Žádné komentáře :

Mám tady slíbený článek z Maďarska. Nebudu se tady ani nějak sáhodlouhe rozepisovat o tom,jak jsem se opalovala nebo koupala:D. Napadlo mě,že zkusím najít nějaké rozdíly oproti česku. Prvním je jídlo-jak jinak. Jejich kuchyně je hodně kořeněná,ale alespoň má každé jídlo svojí chuť. Pálivá paprika je snad na každém rohu,ale já nejsem milovník pálivého jídla,takže jsem jí nějak moc neochutnávala. Druhou věcí jsou silnice,opravdu jsem se po týdnu ježdění tam těšila až pojedu domů po normální silnici. :D A třetí věc jsou lidé. Když přijedete sem lidé se na vás nějak neusmívají,ba naopak se kolikrát i mračí a jsou nepřijemní. Tady to bylo jinak. Hned co jsem přijela vás lidé zdravili,ptali a to i mimo areál hotelu,nebo bazénů. Byli jsme se podívat na místních trzích a všichni si s vámi chtěli povídat,ukázat vám co umí,co by jsme měli navštívit a to se mi opravdu líbilo. :) Byli jsme navštívit jedno větší město,ale bohužel si nepamatuju název (hihi:D) Byla tam úžasná fontána a celkově náměstí,takže mě docela mrzí,že jsem nevzala foťák s sebou. Jestli jsem někde snědla tuny zmrzliny,tak to bylo tady. 
Na cestě zpátky jsme stavěli na vyhlídku v Rakousku a cesty po dálnicích tam přímo miluju. Je skvělé sledovat ty hory a do toho si pouštět písničky
Na závěr tady mám pár fotek,které jsem vyfotila. Určitě ještě nějaké přidám,ale až jindy. :) A příště se můžete těšit na článek o naší druhé dovolené. 








P:S Borůvka zmrzlina je boží
Read More

Labels

Používá technologii služby Blogger.