čtvrtek 20. března 2014

Old

Žádné komentáře :





Hello.
Dnes je první jarní den a já vám přeju aby vaše jaro bylo to nejlepší!
Ale teď k článku,když jsem se včera vracela ze španělštiny,zabloudila jsem na starou zahradu. Místo ve mě vyvolalo strašně zvláštní pocity. Taky si občas sednete a vzpomínáte na léta ve školce? Na prvním stupni. Já ano,opravdu často. Zrovna včera když jsem viděla tu zahradu,na které ještě před pár lety potkávala jsem starého pána,který pěstoval jahody. Teď je zahrada zničená volně přístupná a památky po pánovi tu jsou jenom v podobě starých květináčků. Je hezké se někdy zastavit a zavzpomínat. :)

Read More

úterý 18. března 2014

I am back

2 komentáře :
Hello!
Hlásím se po delší době,opravdu mě to štve,protože teď nemám na nic čas. Nicméně jsem tu a doufám,že články,které jsem přidávala pravidelně budu přidávat zas.
Takže určitě čekejte článek o mém oblíbeném oblečení na jaro. Písničky,knížky,filmy všechno. Mám pár věcí co jsem přidat nestihla,ale myslím,že už je ani nepřidám,třeba jindy.
Přichází jaro! Ano! Super! Konečně! Chybělo si mi!
Dneska to ukončím na závěr snad už jenom písničku. Tak zase brzy. :)




PS: Elle! Zase,moje fashion obsession
PS:Napište mi do komentářů nějakou dobrou knížku.
PS:Který EOS by jste mi doporučili? :)
Read More

neděle 2. března 2014

B&W Sisters

Žádné komentáře :
Hello,mám tady pro vás pár zapomenutých snímků. Nikča a Eliška jsou sestry,obě dvě je znám ještě z doby,kdy chodily k nám na základku a jedno odpoledne jsme vyrazily vyfotit pár fotek. :) Fotky jsou černobílé,taková BW klasika,ale až se mi podaří nahrát i barevné fotky v lepší kvalitě,tak určitě ještě nějaké zveřejním. :)






Read More

Labels

Používá technologii služby Blogger.