neděle 20. dubna 2014

Prague with N

Žádné komentáře :
Hello,mám tady pro vás slíbené fotky z Prahy. Byla jsem fotit s Natálkou,se kterou jsme to dlouho plánovaly a konečně to vyšlo. :) Pár fotek udělala i ona mně a já vám je ráda ukážu až je budu mít. Teď k fotkám. Dlouho jsem chtěla něco podobného vyfotit,takže z nich mám radost. Byly jsme v Riegrových sadech a celý den jsme zakončily na výstavě Tima Burtona a bylo to jední slovem BOŽÍ. Opravdu vám výstavu doporučuji,protože to stojí za to,nechybí postavičky ani typické "Burtonovské"resbičky. :) A teď k fotkám,snad se vám budou líbit. :) 










Omlouvám se za kvalitu,ale nějak se mi to seká,takže fotky v lepší kvalitě na mojí fb stránce.
Read More

sobota 19. dubna 2014

New babies

Žádné komentáře :
 Hello,chci vám ukázat moje nové boty. Dlouho jsem nějaké podobné chtěla a teď si je pořídila. Mám z nich radost. Jsou hodně do old school stylu a to se mi na nich líbí. Měli je ještě v bílo černé kombinaci,ale usoudila jsem,že černá je přeci jenom lépe kombinovatelná s mým šatníkem.




Shoes: Gate Jeans: H&M Sungglasses: Burberry

Read More

Let's wear spring blouse

Žádné komentáře :
Hello,jsem po delší době zpátky. A chci vám předstvit mojí novou asi ne moc jarní barvu vlasů. Já moc vlasy nazkracuju,jsem s dlouhýma vlasama spokojená,ale občas jim dám tmavší nádech pomocí přelivu. Udělala jsem to i teď a jsem spokojená,já mám tmavé vlasy ráda,takže moje černo-hnědá se mi líbí maximálně. By the way..byla jsem nakupovat a svůj šatník opět trochu obohatila. První kousek (košili) uvidiíte na fotkách pod článkem,kterou jsem si vzala,když jsem pro vás fotila moje nové vlasy. Během dneška určitě ještě přijde článek z Prahy. A nějaké ootd. :) 






Blouse:F&F Jeans:H&M

Read More

úterý 1. dubna 2014

OOTD

1 komentář :
 Mám tady pro vás ootd (outfit of the day). Asi už třetí týden jsem sledovala Mirrandu Kerr jak se v reklamě pro H&M točí před zrcadlem v růžové sukni. Tak mi to nedalo a v sobotu hned po tom,co jsem dopsala příjmačky nanečisto (které jsem udělala!:)). Vydala do olympie a sukni si koupila. Mám z ní takovou radost,že hned jak jsem se vrátila jsem se vydala fotit. Sukni chci aspoň ještě jednu v černé barvě,takže pokud víte kde jí sehnat budu jenom ráda za doporučení. :) Jinak k sukni jsem vytáhla jenom obyčejné černé tričko a vyhrnula jsem rukávy. Boty jsem na focení vzala lodičky,ale když jí nosím v běžný den,tak jsem k ní vytáhla baleríny a vansky.
     







sukně:H&M triko:H&M hodinky:Casio kraťasy:Gate košile:Gate tenisky:Gate






Read More

Fire/forest/

Žádné komentáře :
Hello,vůbec nevím proč tyhle fotky přidávám až teď. Nicméně jsou foceny už v lednu a vyrazila jsem v Klatovech s kamarádkou ven a napadlo mě fotit s ohněm. :) Snad se vám můj nápad zalíbí,ale při focení jsme se taky dost nasmály a pálit noviny a ještě to stihnout vyfotit bylo opravdu zajímavé. :D Nicméně nic se nám nestalo a z fotek mám taky radost. :)



















Read More

Duben (favorits)

1 komentář :
Nechala jsem se inspirovat kamarádky blogem zde. Která každý měsíc ukáže novinky,které používá.
A když už dělám ootd (outfit of the day) tak udělám i jednou za měsíc článek o produktech. :)
Tak se na to můžeme vrhnout.




1)růdá rtěnka-Dlouho jsem hledala dostupnou rudou rtěnku,kterou používám na focení. Pro osobní účely mám jinou,ale na focení jsem sehnala tuhle a je opravdu super. Je od miss sporty a rychle uschne na rtech a nemaže se. Nevýhodou ale je,že se rychle otře a chce to,jí nanést víckrát aby vydržela celou dobu. :)

2)baby lips-Tak dlouho jsem okolo něj chodila až jsem si ho přeci jen koupila. Vybrala jsem si broskev,protože se mi líbí odstín,je jemný a není tolik výrazný,takže do školy ideální. Na rtech mi tolik nevadí i když na mě je moc mastný,ale to už máme každá jinak. :)

3)mixa-O mně a výběru krému na ruce bych už mohla sepsat knížku (hihi) Jsem náročná a až mixa je jeden z mála krémů na ruce,který mi vyhovuje. Mám už asi 2 tubu a jsem spokojená. Jakmile ho dáte na ruce vsákne se a máte suché ruce. :)

4)laky na nehty-Už asi 3 měsíce nosím na nehtech průhledný gel,jsem s tím zatím spokojená. Lakuju je asi jednou za 14 dní a buď černou nebo červenou. Nevím proč,ale jsem už zvyklá,takže jiné barvy nevyhledávám.  Používám tyhle rychleschnoucí laky od RIMMEL a jsem z nich opravdu nadšená. Nanesete lak a za chvilku máte nehty suché,takže nehrozí,že se někde otřete a lak se zničí. Mají spousty odstínů,takže milovnice barevných laků-jedině doporučuji! :)


PS:Koukněte se na kamarádky blog! Opravdu! :)













Read More

Happy weekend

Žádné komentáře :
Dneska jsem se rozhodla napsat víc článků,protože jsem nemocná i když ne tak,nemocná,ale vyčerpaná. Poslední měsíc totiž žiju podle rozpisu v mé hlavě podle kterého moje dny vypadají tak,že přijdu ze školy,vezmu jinou tašku a jdu buď na kroužky,nebo trénink,nebo cvičit. Teď už jsem byla tak přetažená,že na příští dva dny bude jediná věc kterou uvidím televize,knížka a postel. Nicméně teď k článku. V sobotu jsem s mojí nejmilejší po dlouhé době vyrazila ven. Prolezly jsme město a našly místo,kde jsme ještě nefotily a které není tak známé. :) Nafotila nejdřív S mě a pak já jí. Dneska dopřidám více článků,plánuju hlavně typ na film,možná zkusit i něco o oblečení. :)


















Read More

Labels

Používá technologii služby Blogger.