úterý 31. prosince 2013

Last day

Žádné komentáře :
Je tu poslední den. Poslední den roku 2013. Úterý.
Máme posledních pár hodin ještě něco udělat než bude rok 2013 oficiálně za námi. Udělat něco spontánního,nečekáného,protože na Nový se mají dít bláznivé věci. Napiště novoroční smsky,otevřete si víno,sedněte si s rodinou,nebo jděte ven s kamarády...Ale hlavně oslavte rok 2013,protože už se nebude nikdy opakovat. :-)
Já Vám přeju krásný nový rok 2013,plný radosti,štěstí,lásky. Ať se vám splní i ta nejtajnější přání a jste šťastní. :-)


Read More

pondělí 30. prosince 2013

Good mood/Family/Last days of year/

Žádné komentáře :



A už se blíží..Ano bude opět konec roku.
Určitě přidám článek o zhodnocení roku,ale to až třeba příště.
Poslední dny roku nám jako každý rok,zpříjemňují příbuzní z Náchoda. Není tomu jinak ani letos. Přijedou,dáme rodinný oběd plný smíchu,odpoledne si sedneme k televizi sledujeme pohádky,uděláme si kafe a vyprávíme a vyprávíme o zážitkách,radostech i starostech končícího roku. Před večeří se vydáme na procházku po měste,projdeme park a pak všichni sednou k velké večeři.
Jak líp strávit poslední dny,než s rodinou,plné smíchu a pohody? :-)

Read More

/book/and/music

Žádné komentáře :
Prázdninová rána...To na co se těším celý rok. 
O prázdninách asi nikdo z nás nechodí spát brzo. Všichni sedíme u facebooku,koukáme na filmy/seriály,voláme,smskujeme a já nevím co ještě. Já sama trávím večer u filmu a facebooku (ano,mohla bych se učit,ale do začátku školy přece ještě času dost) Chodím spát dlouho,proto se budím aspoň kolem desáté hodiny ráno. Vstanu,pustím si do sluchátek oblíbené písničky a pak se vrhnu do knížky,kterou právě čtu. Podobně probíhájí i moje víkendy,ale co si budeme nalhávat,prázdniny jsou prázdniny. Kolem jedenácté mě už z postele donutí výlezt mamka a já se docela poctivě vrhám na učení,ale přeci jenom je to před obědem...:-D Odpoledne trávím každý den jinak,ale o tom třeba zase jindy. :-)




Read More

sobota 28. prosince 2013

Cold day 28/12/2013

Žádné komentáře :
Letošní prázdniny pomalu utíkají,ale já nechci sedět jako pecka doma,tak proto něco podnikám. Dneska jsem vyrazila s kamarádkou Sárou (jíž zmíněna v předešlých článcích) ven. Přesněji do našeho parku,kde je krásný klid na přemýšlení. Popovídali jsme si,vyfotily pár snímků a nakonec jsme zakotvily do cukrárny na palačinky a horkou čokoládu.









Read More

pátek 27. prosince 2013

Christmas N°3

Žádné komentáře :
Vánoce na třikrát,ano tolikrát. První,ty hlavní s mamkou,bráchou,babičkou a dědou mám 24.prosince,druhé jsem měla s kamarádkou (jak už jsem psala) a ty třetí mám u mého táty v Klatovech. Ty poslední,třetí trávím v Klatovech,vždycky když do Klatov dorazím rozdáme si dárky a vyrazíme na večerní procházku po městě. Večerní Klatovy mám ráda,ta světla,ten šum. A hlavně,nepotkáte tolik lidí jako přes den,nevidíte nervózní lidi,kteří se honí do práce nebo na nákup,jen pár lidí co se šli projít jako my. Večer sledujeme tradiční vánoční pohádky a druhý den pokračujeme tradičním maratonem návšťev u příbuzných.
Letošní vyčerpávající maraton návšťev mám za sebou a jsem zvědavá jaké budou příští Vánoce,jaký bude příští rok 2014. :-)




Read More

Christmas N°2

Žádné komentáře :
Má nejmilejší a nejúžasnější kamarádka Sára je stejně bláznivá jako já. Obě dvě jsme hodně akční,a tak jsme si z původně plánované návšťevy při které si předáme dárky udělaly druhý "Štědrý večer". Občas vymýšlím blbosti kterých pak využívám při výběru dárků. Určitě jste všichni letos zaznamenali zvláštní datum 11.12.2013. Ten den jsem kamarádce ze srandy napsala,že při takovém zvláštním datu jí slíbím,že si jí jednou "vezmu". Dostala ode mě prstýnek s listečkem "Will you marry me" Jak jsem jí 11.prosince slíbila.:-D. A aby originality nebylo málo dostala kalendář s našemi fotkami v tipném podání. :-)

A teď k našemu "Štědrému večeru".
Sešli jsme se u Sáry 25.prosince okolo sedmé hodiny. Povyprávěly jsme si o dárcích,o tom co jsme dělaly celý den a pak si daly dárky,přišla radost,smích,slzy štěstí. Jak už jsem psala z původní návštěvy byl druhý "Štědrý večer" s přespáním.Udělaly jsme si večeři,ano neměly jsme rybí polévku,ano ani kapra se salátem,ale udělaly jsme si vajíčka se zeleninou a místo vína jsme si daly džus. :-D Na závěr jsme snědly mísu perníčků a šli si povídat,poslouchát a sledovat filmy. Tohle byl náš druhý "Štědrý večer" plný radosti,smíchu,a jednoho velkého přátelství za které jsem opravdu ráda. Jsem ráda za tyhle chvíle,protože ty si pamatujete celý život. :-)







Read More

středa 25. prosince 2013

Christmas

Žádné komentáře :
Vánoce..Vánoce..Vánoce
Vánoce 2013 jsou už definitivně za námi a do dálších nám zbývá ještě 364 dní. Letošní Vánoce byly pro mě hektické a kvůli škole jsem si je ani neužila. Každý jiný rok jsem pekla a zdobila barák už od října,ale letos jsem na poslední chvíli věšela zvonečky na dveře. Můj poslední půlrok zaplnila natolik škola,že jsem měla čas koupit dárky až 23.prosince. Je mi 14 let (ano,není to moc) ale nejsem už tak malá a moc dobře vím jak to s Ježíškem a vším okolo skutečně je. Už ze mě pomalu vyprchává to "dětské kouzlo" které máte,věříte na Ježíška,který vás celý rok hlídá a podle toho vás odmění pod vánočním stromkem. Jak jste celý štědrý den nervózní co dostanete,co vám opravdu nadělí. To už se nám bohužel nevrátí,ale i tak si můžete na Vánocích celý život užívat tu rodinnou pohodu. To,že se v některých rodinnách sejdete jednou za rok u večeře a vyprávíte si o všem. To je na Vánocích krásné a nikdy neomrzí. Nemám ráda když někdo pořád jenom stěžuje,že toho dostal málo nebo,že nedostal tohle a bez toho to nejsou Vánoce..atd. Myslím si,že o tomhle Vánoce nejsou,že přece nejde jenom o to co jste dostali,ale hlavně aby jste byli zdraví,šťastní a plní energie.
Já vám přeji krásný a kouzelný nový rok 2014 a ať se vám splní všechna i ta nejtajnější přání. :-)
Read More

středa 18. prosince 2013

Sweet child /31/11/2013/ (2)

Žádné komentáře :





Malá Týnka podruhé. Hodné a uslintané sluníčko. :)

Read More

čtvrtek 12. prosince 2013

Sweet child /31/11/2013/ (1)

Žádné komentáře :



Nedávno jsem opět navštívila malou Týnku,která se na mě už konečně smála. Focení bylo náročně,protože malou místo fotoaparátu zajímala chuť ozdob a Santa převleku. :-D Oslintala co se dalo,ale nakonec zapoźovala. :-)

Read More

Labels

Používá technologii služby Blogger.