pátek 31. ledna 2014

Prague 03

Žádné komentáře :



Po tom,co jsem šla spát tak dlouho se mi ráno vstávat opravdu nechtělo. Vážně!
Nicméně jsem musela k doktoru,vytrpěla si čas v čekárně a pak vyrazila na nákupy,protože jsou přece slevy. A já říkám když je to hezký a ještě ve slevě nemůžete to tam nechat..prostě nemůžete!

je 9:10 a já jsem na cestě směr Paladium.

9:30 jsem už 5 minut v Topshopu,v ruce mám milion věcí a vím,že tam budu dlouho :D



10:20 ty joo nakoupeno,tak už jenom pro KFC a směr Ládví,do bytu
11:00 u bytu a focení "u zdi,před zdí,na židli" o tom třeba příště

13:00 pomalu balím a domů se mi vážně nechce

13:30 vyrážíme směr Metropole,pak už jenom zamávat Praze s bagetou v ruce

Read More

Prague 02

2 komentáře :
Omlouvám se,omlouvám se,omlouvám se..! 
Teď jsem na blog vůbec neměla čas a ze slíbeného článku nebylo nic. Nicméně jsem se teď rozhodla to prostě napsat!! (konečně,hihi!) 

Pondělí jsem se musela ještě unavená dotrmácet na 5 hodin do školy. Ze školy jsem toho moc neměla,protože jsem odpočítávala hodiny kdy konečně pojedu!! 
Bylo 13:10 a já nasedla do auta,hodila backpack na zadní sedačku a jelo se..směr Praha! 

14:30:hladová Natálka má tradičně hlad a musí se jít najíst do KFC :D

15:20: jooo joo joo! jsme tu 

16:00:sedím na parapetu a asi hodinu koukám z okna :D 


 17:00: Když se kouknu na hodinky,které jsem se konečně po devíti letech co se o to snažím naučila nosit (konečně!)  a zjistím,že je pět,tak rychle vyndavám svoje šaty a jdu se namalovat a učesat,protože si myslím,že v "Nároďáku" na mě čekat nebudou. (hehe)

18:00: vyrážíme směr Národní divadlo a já si říkám,že podpatky nebyly zrovna dobrý nápad

18:38: ty joo! Stihli jsme to. 




22:10: konečně na bytě a postel je to jediný co mě teď zajímá

23:50: Rozhodla jsem se,že se mi spát nechce a tak sedím u okna a zase se koukám,ale o tom třeba v dalším článku. :)

0:21: Dobře,už musím jít spát,tak snad už jenom GN!



Read More

úterý 28. ledna 2014

Prague /01/

Žádné komentáře :
A jsem zase doma. "SUPER!"
Teď už mi zbývá jenom srovnat fotky,upravit,napsat a zveřejnit,tak pokud neusnu vyčerpáním,tak se můžete na "přažskej" článek těšit už dnes večer a pokud ne,tak zítra odpoledne. (doufám!)


Read More

neděle 26. ledna 2014

Praha,Praha,Praha

Žádné komentáře :
Po tom,co jsem v Praze u tety trávila každé prázdniny to nemohlo dopadnout jinak než,že jsem si Prahu prostě zamilovala! Libí se mi,že v Praze to není jako na malém městě kde váš všichni znají,všichni o vás všechno (i to,co není ani pravda) ví. Takové to v Praze není,potkáme tam denně miliony lidí a nikdo z nich nebude řešit co máte třeba na sobě,nebo jestli jste se rozvedla,vdala a tak podobně. 
Od prázdnin jsem se do Prahy kvůli škole nedostala,ale teď,kdy už jsou známky uzavřené tam můžu konečně zase jet. 

Těšte se v týdnu na "pražský článek".  
Mám tu ještě pár fotek z léta,které bych vám ráda ukázala.



Read More

středa 22. ledna 2014

Just dream!

Žádné komentáře :
 

Určitě jste viděli fotky z nedělního RETRO focení se Šárkou. Jak už jsem psala Šárka fotí taky a tak vám chci ukázat její fotky. Určitě stojí za shlédnutí. Já jsem z nich nadšená,jak se jí to povedlo! :) Fotili jsme neobyčejně obyčejné fotky ve staré budově. A taky snílkové fotky plné lodiček u rybníka. 
A jak se nám to povedlo už posuďte sami. :)













Určitě koukněte i na ostatní Šárčiny fotky!

https://www.facebook.com/SaZaPhotography?fref=ts


Read More

úterý 21. ledna 2014

rain,rain,rain

Žádné komentáře :
"Tak a známky zapisujeme už do druhého pololetí." Věta,na kterou čekám už měsíc. Pro mě jeden nekonečně dlouhej měsíc plný stresu.Jestli jsem si opravdu všechno opravila,tak jak chci,jestli budu mít opravdu jedničku,jestli se mi povede pololetní práce. Ale nic netrvá věčně,a i tak je tento měsíc za mnou! Tak snad vám tohle nervy nabité období nazývané "konec pololetí" brzy skončí.

Dneska jsme jeli v autě,já tradičně nasazená sluchátka. Za okny déšť dopadající na okno v rytmu hudby. S úsměvem sleduji jak kapky bojují,která se rozplyne dřív. Kapky se honí po skle jedna za druhou a já se na to,až trochu hipnoticky dívám a přemýšlím. Mám dneska i přes nepřízeň počásí a nedostatek sněhu (nedostatek,není žádnej!) dobrou náladu. Neptejte se mě ani proč,prostě jí mám. Možná proto,že se musíte na všechno dívat trochu optimisticky,tak se to snažím dělat i já. Já sama osobně moc ráda déšť nemám,ale zase si říkám,že miluji pozorovat déšť padající po skle auta/okna. A to je to "optimistické" co si musíte najít.

Tak snad už jenom,úsměv!

Read More

pondělí 20. ledna 2014

pondělky

Žádné komentáře :
Je tu pondělí večer,já tu sedím u noťasu,vlastně jako každé pondělí a poslouchám písničky. A tak mě napadlo,že bych možná každé pondělí mohla přidat nějakou písničku,podle toho jakou mám náladu,jak se cítím,nebo co je prostě pecka,kterou posloucháte pořád dokola a dokola (to určitě znáte!).
Znáte taky ten pocit,když vám hrají v rádiu nějakou písničku,ale nevíte jak se jmenuje? Tak prostě časem písničku vypustíte z hlavy a posloucháte něco jiného. Jenže pak ji uslyšíte znova,nebo vám jí někdo pustí a vy máte takovou radost,že jste jí konečně našli,můžete si jí stáhnout do mp3,ipod,mobilu (to je jedno kam :-D) a posloucháte jí pořád dokola dokud jí nezačnete přepínat jakmile vám naskočí jako další na seznamu. Tak přesně stejně jsem to měla s písničkou,kterou vám se dneska dám. Teď jí poslouchám pořád,ale myslím,že až jsem za týden budu přidávat další,tak jí budu mít,tak ohranou,že jí moje uši minimálně měsíc neuslyší.

http://www.youtube.com/watch?v=5rgHYP0dD_4

Prostě Tom...!


Read More

neděle 19. ledna 2014

Sweet sunday

Žádné komentáře :
Většinou se o víkendu učím a nebo jsem venku s kamarádkou. Naučeno už mám z týdne a kamarádka je na lyžáku,takže jsem se musela zabavit jinak. Vytáhla jsem babičky starou knížku s recepty a našla recept na bábovku. Trošku ho vylepšila a vrhla se na to. Pečení bude asi další oblíbená činnost a já už si hledám recept na cupcake!  







P.S.:Výslednou bábovku jsem už vyfotit nestihla snědla se dřív,než jsem si došla pro foťák. :-D


Read More

Scotland

Žádné komentáře :
Listopad 2013 /Skotsko/

Jako další tu mám Skotsko. Strávila jsem tam příjemné 4 dny. Byla jsem tam s mým podnikavým dědou,který cestuje se mnou skoro všude. Ubytovaní jsme byli v hotelu s výhledem na typickou Skotskou přírodu,kopce. Jo,bylo tam krásně. :-)

P.S: Lochneskou příšeru jsme neviděli,ale já věřím,že tam je. :D








Read More

sobota 18. ledna 2014

London

Žádné komentáře :







Květen 2013 /Londýn/

Ráda cestuji, tak jsem se rozhodla udělat pár fotočlánků z fotkami z cest. Začnu Londýnem,protože Londýn je nejmilovanější. Byla jsem tam přibližně 4 dny. Vyrazila jsem tam se školou a opravdu to stálo za to. Ubytovaná jsem byla v rodině ještě s kamarádkou. Co víc si přát? Parta osmi lidí,velkoměsto a ruch.




Read More

Labels

Používá technologii služby Blogger.