středa 26. února 2014

Great mood

Žádné komentáře :
Hello,taky máte někdy pocit když vstanete,že dnešek bude skvělej? Řeknete si tuhle větu někdy. Zkuste to,budete mít po tom určitě lepší náladu a bude se va dařit. /bože,to je trochu moc klišé/ prostě si to řekněte. :D Ale teď k mému článku,dneska ráno mě jako už celý tento týden vzbudilo sluníčko (konečně!). Při odchodu z domu jsem si pustila písničku ,nasadila staré kamarádky conversky a šla,sešla se s kamarádkou a pak docela v klidu přežila až na matiku (jak jinak) 5 hodin ve škole a po obědě,s nadšením šla do tabáku pro mojí "módní Bibli" a myslím,že nejen mou,Elle! Už jen to slovo božsky zní. Po první dávce módy,kterou jsem aplikovala hned po příchodu domů jsem si řekla,že dneska už vážně..půjdu zažádat o občanku,protože si to říkám už třetí den. A ano,došla jsem tam (konečně:D) Potom už jsem jen hltala plnými doušky svojí bibli. Aby jste si nemyslely,že se neučím,protože takový den neexistuje,přeci jenom jsem na chvíli otevřela angličtinu. Připravila se na hodinu španělštiny a skoro jí nestihla,takže jsem dobíhala s musli tyčinkou v ruce a backpackem na zádech. No tak to by bylo asi všechno,tak se těště na nové články a já si jdu dát před spaních poslední doušek Elle... :)




P.S. Drew je na obálce božská
P.S.1 Nikdy jí nepučujte mamince,nebo vám jí už nebrátí.
P.S.2 Napiště mi do komentářů jaký časopis čtete vy?
P.S.3 Na občance nebudu vypadat normálně celých pět let a vlastně ani na té další.
Read More

neděle 23. února 2014

Jarňáky /3/

Žádné komentáře :
Ještě v pátek po návratu z hor jsem si myslela,že víkend bude nudný a ztrávený u učení. Mýlila jsem se. O včerejšku jste už číst mohli a teď něco o dněšku. Ráno mě probudilo sluníčko,které mě jemně hladilo po tváři a já vstávala s dobrou náladou i přes to,že mě zítra čeká škola. Po obědě jsem se sešla s mojí již zmiňovanou kamarádkou Sárou. Vyrazili jsme ven a udělali pár fotek,které sem dám pod článek. Já jsem si prázdniny užila a doufám,že si je taky užijete,nebo jste si je užili. :)





Read More

My friend,Ester

Žádné komentáře :
Tak vám představuji fotky s Ester. :) Našla jsem si nové místo na focení,takže nějaké focení tam určitě ještě podniknu. Jinak sledujte dál,během večera přidám nové fotky se Sárou.:)





Read More

sobota 22. února 2014

Jarňáky /2/

2 komentáře :
Jak už jsem psala,že přidám o jarňích prázdninác ještě nějaký článek,tak je tady. Byla jsem fotit s mojí milovanou kamarádkou Ester,která udělala pár fotek mého outfitu,protože jsem se rozhodla,že jednou za čas vám ukážu co ráda nosím,jaké doplňky apod. A pak jsem udělala pár fotek jí. Na to,že je únor jsem dneska vyrazila bez bundy jenom v mém oblíbeném svetru a converskách. Teď k mému oblečení. :) Nerada nosím HODNĚ barevné oblečení,protože mám nejradši černou a šedou barvu,takže v mém šatníku místo pro výrazné řůžové a jinak barevné věci moc není. Nechci ale zase tvrdit,že pár kousků nemám. :) Mám ráda košile,jednu jsem měla i dneska,kterou nosím skoro pořád. Džíny mám "plísňáky" a dole ohrnuté. Svetr už znáte,ten je prostě nejoblíbenější a jako boty mám moje milované,staré,věrné kamarádky conversky,které se mnou už byly na hodně místech. K doplňkům-doplňky moc nenosím,jenom hodinky a nově i náramek Pandora. :) Náušnice už tak půlroku nenosím,neptejte se mě proč,protože to sama nevím :D S vlasama moc věcí nedělám,občas je sepnu do culíku,ale nežehlím je ani nevlním. Jenom vyfoukám a jdu. Nejsem ani moc typ co se maluje každý den,ale jednou za čas si ráda udělám linky a pořádný make-up. A jak to máte vy? Napiště mi do komentářů:)










Boty:convers Džíny:Tally Wejl Svetr:Topshop Košile:Croptown Náramek:Pandora Hodinky:Casio Backpack: (Skotsko) Primark

A má milá,Ester,která bude mít vlastní článek s fotkami příště. :)
Read More

Jarňáky

Žádné komentáře :
Jarní prázdniny jsou už skoro za mnou a 2týdny volna taky. Moje jarní prázdniny jsem strávila na horách,ale o tom se toho moc psát nedá. To musíte zažít a já tu nechci zveřejňovat nějaký krkolomný článek,který by stejně nikoho nebavil,proto asi jen pár slov. I po asi 34782566pádech jsem se naučila jezdit na snowboardu! (haha) a poprvé jsem sjela černou sjezdovku (hih)
No to by asi stačilo,prtože vážně není o tom co psát,tak se těště na pokračování mých járních prázdnin po příjezdu z hor a to víkend! :)



Read More

sobota 15. února 2014

nezapomenutelný lyžák

Žádné komentáře :




Nespadla jsem,ani nezapadala sněhem a vrátila se v pořádku a plná vzpomínek z lyžáku. Na lyžák jsem jela už podruhé a nechci říkat,který byl lepší a který horší,protože se to nedá porovnat. Prostě tenhle byl boží a tečka.! Už jenom to,že jste 5 dní bez rodičů na horách s kamarádama. :D Byli jsme v Krušných horách a překvapivě i na to,že jsem dneska vytáhla vansky tam sníh byl! Nebylo ho nejvíc,ale byl. Byli jsme na chatě a komunikovali přes klepání na dveře po bouhání do stěny a topení..jé,chybí mi to:) Měli jsme partu asi 8mi lidí a v každou volnou chvíli se scházeli u někoho na pokoji nebo ve společence. Dělali jsme kraviny jako bylo vyhazování hrnečku z okna až po vypínání pojistek a strašení kamarádky. :D Ale kdybych to měla všechno popisovat,tak tu sedím do rána. Lyžák nás hodně sblížil a zvykli jsme si na sebe,takže se nám těžko odjíždělo a myslím,že by jsme všichni nejradši popadli krosnu a jeli zase zpátky! Ovšem jsme aktivní a prostě nechceme naší partu nechat někde na horách a plánujeme další aktivity jako,že zajdeme na bowling a v létě vyrazíme na tábor. (držte palce ať to vyjde!) Z loňského lyžáku se mi odjíždělo líp,protože jsem věděla,že na ten další opět pojedu,teď bohužel vím,že na lyžák pojedu už na jiné škole s jinými lidmi a to mě docela mrzí. Že brzo vyjdeme ze základky a na společné výlety se školou už jezdit nebudeme. Takže nám nezbývá nic jiného,než si ten poslední společný čas užít naplno!!! (vážně naplno!) Teď už mám před sebou jenom týden jarních prázdnin,které tentokrát místo lyží strávím na snowboardu. Ale o tom se určitě zase dozvíte. :) 













 











Tak jsme zamávali strašidlům,jídelně,pokojům a horám,tak snad budou i další lyžáky takhle super! :)
A co vy jedete na lyžák???



Read More

neděle 9. února 2014

Sweet 15!!

4 komentáře :

Hohohoo,konečně tenhle článek můžu napsat. Ne z důvodu,že jsem se těšila na patnáctiny,ale z důvodu,že jsem nafotila tyhle "balonkový" fotky, Akce to byla zajímavá,protože z důvodu,že mi onemocněla kamarádka jsem to musela vyfotit já a samospoušť. :D Fotky jsem nakonec vyfotit dokázala.
Vlastně jsem dlouho přemýšlela jestli se pro mě něco těmito narozeninami změní. Dlouho jsem si myslela,že ne,ale v pátek při cestě na trénink mi to došlo..už nemůžu jezdit za poloviční. To mě docela štve,protože to znamená,že za cestu do Klatov nebo do Prahy budu platit o půlku víc,což znamená míň oblečení a jídla!! :D Jinak si myslím,že jsou prostě narozeniny jako každé jiné. Oslavila jsem je s rodinnou i kamarády a jsem prostě jen o rok starší. :)
Teď už k fotkám. Fotky jsou možná v horší kvalitě,protože jsem je ukládala z facebooku,ale jakmile se vrátím z lyžáku fotky přidám v originále. A pokud se mi to povede,tak časem přidám i video. :)











P:S:Tyhle fotky vážně nevypadají jako focené v únoru.. :D

Read More

úterý 4. února 2014

U zdi/Před zdí/na židli

Žádné komentáře :
Hello,tak jak jsem slíbila,že ještě nějaké "pražské" články napíšu,tak taky plním. Když jsem se vrátila z nákupů,tak jsem prostě zůstala sedět něco jako ve svém pokoji a zkoušela udělat pár fotek.  Na fotkách jsem já,trochu neučesaná,ale říkala jsem si,že budu dělat i články o mě a tímhle bych ráda začala. :)
Možná ještě podotknu,že by jste se měli podívat na ten svetr,protože z toho mám vážně radost. Myslím si,že to určitě znáte,že si najednou oblíbíte nějakou věc a pak jí nosíte pořád. :D Tenhle měsíc je to u mě tenhle svetr,který si určitě našel svoje místo na ramínku ve skříni. Jinak svetr je z topshopu a kalhoty taky. :)








Read More

Labels

Používá technologii služby Blogger.